Tuesday, June 26, 2012

It's time for me to change

malam kelmarin aku saje2 call yus sbb dah lme x contact dye. sembang2 pastu baru aku taw yang dye sentap ngn aku. ni kes aku cakap agak kurang aja kt dye. aku marah2 dye sbb ske ati je bagi no aku kat kawan dye without my permission.pastu aku letak fon cmtu je. mmg aku kalau cakap ngn yus agak kasar+kurang  aja+ikut ske ati aku je nak cakap ape. kalau dye cakap tergantung aku marah2. tp ble aku cakap tergantung, dye marah, aku marah dye balik.haha ske ati aku je kan. banyak lagi la. 

malam semalam plak aku call syafiq. ni pon sbb dah lme x contact dye. aku saje tanye syafiq aku ni jahat ke.lbih kurang cmtu la aku tanye dye. dah lpe sbb smalam aku dok pikir pasal aku je. then jawapan syafiq sumenye -ve.haha.terkejut aku. 

hmm sory la weh. haha. korang mmg kawan aky yang sgttttttt baik. aku je bukan kawan korang yang baik. korang slalu sabar dgn aku kan. aku membebel korang layann je aku.aku marah2 korang sabar je ngn aku. hahaha.thanks sgt2. maybe i have to change my bad behavior. insyaallah lepas ni aku x marah2 korang. x kurang aja ngn korang dah. btw thanks for being my superrrr bestttt friend!!! i'll appreciate it. aku harap korang dapat besfren yg lagi bagus dari aku. lagi aku doakan korang always happy n enjoy with your life. forgive me. thanks again kawan =)

#sory aku x reti nk cakap or text korang cmni.aku post kt blog aku je la ye.=)

No comments:

Post a Comment