Tuesday, September 9, 2014

5th sem



class's schedule dengan degree calender. rindu sebenanye nak mengarut kat dalam blog ni. tapi tak tau nak taip ape. hahahhaha.

Saturday, August 16, 2014

RESULT

ALHAMDULILLAH.!!!!!

result jatuh sangat2 tapi aku bersyukur semua lulus dan tak ade yang kena repeat. aku bersyukur sangat aku tak payah nak hadappp subject CSC yang aku tak suka tu. kalau tengok cara aku jawab paper csc tu memang dah nampak tak ade harapan nak lulus. tapi alhamdulillah. miracle happen. thanks Allah.

no more honeymoon. start from early. dont wait until study week baru nak struggle. u wont have enough time. believe that u will get what u give. next sem aku kene struggle macam PMR dulu. ( yup. SPM aku main2. tu yang result tah hape hape tu). thats all. bye

mekasihhhhh