Saturday, June 30, 2012

Tuesday, June 26, 2012

It's time for me to change

malam kelmarin aku saje2 call yus sbb dah lme x contact dye. sembang2 pastu baru aku taw yang dye sentap ngn aku. ni kes aku cakap agak kurang aja kt dye. aku marah2 dye sbb ske ati je bagi no aku kat kawan dye without my permission.pastu aku letak fon cmtu je. mmg aku kalau cakap ngn yus agak kasar+kurang  aja+ikut ske ati aku je nak cakap ape. kalau dye cakap tergantung aku marah2. tp ble aku cakap tergantung, dye marah, aku marah dye balik.haha ske ati aku je kan. banyak lagi la. 

malam semalam plak aku call syafiq. ni pon sbb dah lme x contact dye. aku saje tanye syafiq aku ni jahat ke.lbih kurang cmtu la aku tanye dye. dah lpe sbb smalam aku dok pikir pasal aku je. then jawapan syafiq sumenye -ve.haha.terkejut aku. 

hmm sory la weh. haha. korang mmg kawan aky yang sgttttttt baik. aku je bukan kawan korang yang baik. korang slalu sabar dgn aku kan. aku membebel korang layann je aku.aku marah2 korang sabar je ngn aku. hahaha.thanks sgt2. maybe i have to change my bad behavior. insyaallah lepas ni aku x marah2 korang. x kurang aja ngn korang dah. btw thanks for being my superrrr bestttt friend!!! i'll appreciate it. aku harap korang dapat besfren yg lagi bagus dari aku. lagi aku doakan korang always happy n enjoy with your life. forgive me. thanks again kawan =)

#sory aku x reti nk cakap or text korang cmni.aku post kt blog aku je la ye.=)

Saturday, June 9, 2012

diet mission start now!!!!!

haha. poyo je title post ni. ahhhh pedulik ape. blog ak. xde spe nak kesah. kan? semalam aku check berat. 51.9kg!!!!! wehhhh. x leh jadi ni. adik aku plak dah start bace kan tips untuk langsing kat aku. makin sennnnntapp la aku. yang adik aku plak dye excited berat dye turun. and for the first time aku lagi berat dari dye. dye makin excited aku plak makin senntappppp.

hmmmmm. kalau x aku nak start diet hari isnin tp parents aku..adik aku..pacik2 n macik2 aku sume tanak caye. ade ke dorang bleh cakap. ALAAA LEPAS NI PI MAKAN LA TUHH..huh! hahhaha. kurang asam. xpe2. kali ni aku serius nk kurangkan balik berat aku. no main2 dah. baju kurung aku pon kalau pakai, terseksi    terseksa aku tgok. aku tgok dah seksa. kalau org lain tgok. ARGGGGGHHHHHH.!

untuk bg semangat kat aku untuk start mission aku ni (yela.sume org downkan aku ble aku kte nak diet.bia aku je yg bg semangat kat aku sendirik.haha) dp fb aku dah tuka. wallpaper kat lptop aku dah tuka. dp twitter aku dah tuka. hahhaa.

semangat kan?

semangat lagik!
ni pongggg
hahaha. so spe2 yang terbukak blog aku ni terbce status ni doakan la diet aku ni jadi ye.. aminnnn.

#rindu 46 kg
#tadi beli cendol pulut. pastu teringat yang aku nak diet. aku bg cendol tu kat ayah aku suruh makan.bahahhahaha

mekasih!!!!